lunes, 19 de febrero de 2007

Diari del bon mofeta.

"Tothom recull allò que sembra.

Quan ets petit estàs ple dilusions, ets inconscient dels problemes que t’envolten, i a mesura que et vas fent gran, aquestes coses canvien. Creix la responsabilitat, s’et plantegen nous reptes que hauràs que afrontar sense aquella ajuda que sempre has tingut, com per exemple ser l’exemple dels més petits, nosaltres som el camí que ells d’aquí a poc seguiran.

Però en canvi hem pogut veure una millora en al convivència i una major confiança amb els monitors. Abans per culpa del nostre comportament no rebíem re a canvi, ara en aquestes colònies hem après que el bon funcionament i la millora del grup depèn tan sols dels nostres actes.

Per això concluïm amb la dit a de que tothom recull allò que sembra.

Grup Mofetes 04-05"

Senzillament...MAGNIFIC :D

5 comentarios:

Anónimo dijo...

xxeskuuuuuuuuuuu nose kom e arribat fins aki i akabo de veure la foto akesta i ma fet molta ilusió pk menorka va estar molt guai pero en part tb va ser gracies a k et teniem a tu com a monitor, merci x kuidarnus ;)
jeje ens veiem pel paladium!!!
ptons*(ja nire passan x aki)

Anónimo dijo...

Jo aquest home el conec i no hi aniria pas amb ell a Menorca..També n'hi havia un que cantava i vivia amb un mico i va acabar arrimant-se i posant-se tacons pels carrers

Anónimo dijo...

Carai Ventrue!

Que t'ens poses tendre i tot... jajajaja!

I QUIN TEXT, MARE MEVA! Stik flipant!

Però és que el grup s'ho mereix! GRANS MOFETES!

Fixa't que no dic el que diu tothom: els millors, incomparables, bla bla,.. NO!

GRANS!

Lo Ventura dijo...

Un any genial la veritat. :)

Anónimo dijo...

franxescuu!! pffff la veritat es q si q va ser un any genial... maare meva i gairabe tot li devem als peazo monitors q vam tenir akell any x no dir tot jeje. een fi noi cuidat ns veiem x paladium ;)